Duguláselhárítás Iváncsa: készítsd fel otthonod az ünnepekre!

Az év vége az ünnepi készülődésről, a konyhai elfoglaltságokról, a mennyei sütikről és a szeretteinkkel együtt töltött időről szól. De mi a helyzet akkor, ha belerondít ebbe egy dugulás? A probléma bármelyik ingatlanban előfordulhat, ez alól az újépítésűek sem számítanak kivételnek. A szaniterhasználati szokások állnak leginkább a háttérben, de egy használt ingatlan vásárlását követően akár az elzsírosodott állapotban levő rendszer is okozhatja a problémát. Amikor már baj van, akkor a mihamarabbi helyreállítás nélkülözhetetlen.

Duguláselhárítás Iváncsa: WC pumpa vagy lefolyótisztító?

Alapesetben a legtöbben bajlódnak a pumpálással, amitől akár rosszabb is lehet a helyzet egy makacs dugulásnál. A korszerű, nagy vákuumot használó pumpa minden háztartásban jól jön, és akár az ünnep varázsát is megmentheti. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen érdeklődnek az ilyen felül kerékpár pumpára, alul WC pumpára hasonlító eszközök iránt. A duguláselhárítás Iváncsa ingatlanjaiban ecet és szódabikarbóna, vagy akár a tuti befutó lefolyótisztító segítségével is lehetséges. A kérdés csupán az, hogy van-e erre idő a karácsonyi napok valamelyikén. Ugye, hogy nincs?

Profi segítség megfizethető áron

Ha nem válik be a pumpálás, és a lefolyótisztító sem hozza a vártakat, akkor ez az az időszak, amikor érdemes mihamarabb a szakember mellett dönteni. A dugulások rendszerint bontás és nagyobb felfordulás nélkül helyreállíthatóak, s kevesebbe kerülnek, mint sokan hinnék. Bár a szakmunka díja jelentősen emelkedett az elmúlt időszakban, de a korrekt áron és feltételekkel dolgozó profik még mindig úgy vannak vele, hogy a munka fontosabb, mint az, hogy minél nagyobb összegeket kaszáljanak. A duguláselhárítás Iváncsa családjainak ünnepét biztosan nem teheti tönkre.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy a dugulások megelőzhetőek, vagy ha már észreveszed azok első jeleit, akkor vess be mindent a helyreállításért. Az ünnep akkor lehet teljes, ha otthonod is megfelelően szolgálja kényelmed. A szaniterek helyes használata és a rendszer időnkénti tisztítása mindig tökéletesen funkcionáló nedves helyiségekhez vezet. Miért mondanál le ezekről?