Dugulását ezzel az autóval garantáltan elhárítjuk

Woma, womás autó

Womás autó az átjárható rendszerek szolgálatában

A dugulások pontos helyének és jellegének feltérképezése legalább olyan fontos a megoldás érdekében, mint a korszerű technológia alkalmazása. Womás autónk segítségével hatékonyan végezzük a csatornamosást, ráadásul kényelmetlenség és kellemetlen zajok nélkül.

 

4500+

Megoldott eset

+450,000

méter vezeték tisztítása

12+

év tapasztalat

Dugulását ezzel az autóval garantáltan elhárítjuk

 

Hívás most

Kiss Richárd és Sarkadi Tamás 15 éve kezdtünk a területen tevékenykedni. Az akkori kis Toyotát és Rottengerger duguláselhárító gépet speciális eszközökre, és egy VolksWagen LT womás teherautóra cseréltük. A korszerű követelményeknek megfelelő gépek maximálisan eleget tesznek a feléjük támasztott követelményeknek, és ezt az irányt szeretnék követni a további fejlesztések során is

Kiss Richárd és Sarkadi Tamás

 

Bontás nélküli csatornatisztítás

A womás autó modern, bontás nélküli módszert kínál a csövek falára rakódott vízkő, zsírkő és különféle szennyeződések eltávolítására. Speciális víztartályos autónkba a woma és a hozzá tartozó tömlő is telepítve van. Az állítható womafejeknek és víznyomásnak köszönhetően tulajdonképpen bármilyen rendszer kitakarítható és átjárhatóvá tehető használatával. A magasnyomású technológia 1500 literes tartállyal társul, s mindez egy 4,6 tonna súlyú autó keretein belül. Miért lényeges ez? Hogyan használhatóak ki a womás autó előnyei?

Nem ritka, hogy az érintett terület megközelítéséhez szűk beállón keresztül vezet az út. A dugulások nem válogatnak, a helyreállítás akár az éjszaka során is aktuálissá válhat. A jármű méreteinek köszönhetően a városi környezetben végzett tisztítások gond nélkül elvégezhetők, szükség szerint akár éjszaka is. Az üzemeltetés során csak az autó hangja hallatszik, így nem zavarja az aktuálisan végzett tevékenység a környékben élőket. A sárgalámpás megkülönböztetés a biztonságos munkavégzést biztosítja, így a forgalmasabb útszakaszokon is lehetséges a csatornatisztítás.

Hívás most
woma

Bízza profikra!

A dugulások megszüntetése és a csatornák tisztítása gyakran igen különböző paramétereket tesz szükségessé. Womás autónk képes 110-400-as átmérőig dolgozni, ráadásul háromféle csatornatisztító tömlővel rendelkezik. A dugulás jellegétől és helyszínétől függően akár különböző womafejek használata is lehetséges.

Lakossági és ipari duguláselhárításért forduljon hozzánk bizalommal!

Kő, sóder, iszap, erős szennyeződések és zsíros lerakódások- Mindenki ismeri ezeket a jelenségeket. Akár saját tapasztalatból is sokan tudják, hogy a makacs és erőteljes lerakódásoktól kizárólag profi eszközzel lehetséges megszabadulni. A távirányítással is működtethető womás tisztítás a nehezen hozzáférhető helyeknél igazi segítséget jelent.

Nyomvonal keresés, kamerás csatornavizsgálat és magasnyomású tisztítás esetén hívja elérhetőségünket!