Kamerás csatornavizsgálat? Korszerű technológia a rendszer épségéért

Kamerás csatornavizsgálat? Korszerű technológia a rendszer épségéért

A korszerű technológia a duguláselhárítás világát is elérte. Igen, ma már tényleg kapható házi használatra szánt csőgörény, ám a tapasztalatok szerint a legtöbbe nem tudják, hogyan kell használni, vagy egyáltalán milyen méret passzol az otthon i rendszerhez. A szakemberek azt javasolják, hogy ha a házilagos duguláselhárítás mellett döntenél, akkor keresgélj inkább a modern, nagy vákuummal dolgozó WC pumpák között. Ez utóbbiakkal nagyobb eséllyel érhetsz el eredményt, és még a rendszerben sem fogsz kárt tenni.

Mi a teendő, ha nem működik a lefolyótisztító?

Ugyan a rendszerbe öntözhetsz több flakonnal belőle, de ha az első egy-kettő nem hozott eredményt, akkor nagy valószínűséggel komolyabb gond van. Sokan attól tartanak, hogy csak bontással tehető átjárhatóvá a rendszer, pedig a helyzet egyszerűbb, mint hinnéd. A szakértelem és a professzionális eszközök segítségével akár harminc perc alatt újra használható a lefolyó, és a dugulásnak nyoma sem lesz.

Kamerás csatornavizsgálat: mert nem mindegy, mi van belül!

A kamerás cső- és csatornavizsgálat célja nem más, mint a rendszer belső részének feltérképezése. Ugye, milyen hasznosnak tűnik? Az is! Használt ingatlan vásárlásakor éppen úgy jó szolgálatot tesz a módszer, mint akkor, ha prevenciós céllal szeretnéd tudni, minden rendben van-e. A kamerás csatornavizsgálat eredménye akár az is lehet, hogy nincs gond, rendben működik a rendszer, de a kisebb lerakódásokra szintén felhívhatja a figyelmet. Ilyenkor a womás csatornatisztítás tökéletesen tisztává varázsolhatja a csöveket. Persze a makacs dugulásoknál sem elhanyagolhatók a kamerás csatornavizsgálat eredményei, melyeknek hála, célirányosan történhet a helyreállítás folyamata.

Szakemberrel olcsóbb?

Elég körülnézni a lefolyótisztító árak között, és már meggondolandó, hogy milyen módszert érdemes választani a makacs dugulások megszüntetésére. Miért bajlódnál hosszasana házilagos megoldásokkal? Könnyen lehet, hogy womás csatornatisztítással akár tíz perc alatt újra használható lesz a rendszer. A mechanikus tisztítás, az a bizonyos csőgörény, profi kezekben kiválóan működik, és takarítással együtt harminc perc alatt átjárhatóvá tehetők a csövek. Felejtsd el a dugulásokkal járó feszültséget és fordulj a lakóhelyeden tevékenykedő szakemberekhez!