Duguláselhárítás Vereb – Hatékony megoldás Woma gépekkel

Duguláselhárítás Vereb – Hatékony megoldás Woma gépekkel

A korszerű duguláselhárítás képes arra, hogy gyorsan és hatékonyan bánjon el a makacs dugulásokkal. Ebben természetesen nélkülözhetetlen szerepe van az olyan technológiáknak, mint például a WOMA. A 60-as évek Németországából indult el a Woma gépek története, melyek akár több ezer bar nyomással képesek a csőhálózatba vizet pumpálni, s ez a nyomás garantáltan eltávolítja az azok falára tapadt szennyeződéseket.

A WOMA cég székhelye Duisburg, mely már a nagynyomású szivattyúk egyik vezető gyártójaként van jelen napjainkban a piacon. Ha a duguláselhárítás Vereb térségében válik aktuálissá, akkor is igénybe lehet venni ezt a korszerű megoldást. De mégis hogyan működik pontosan ez a technológia? Milyen módon vethető be a makacs dugulások ellen?

Magas víznyomással a dugulások ellen

A lefolyótisztítás során alkalmazott technológia magas víznyomást alkalmaz, és így gondoskodik a tisztításról. A speciális tömlő rugalmas, flexibilis, és az ezen keresztül a rendszerbe préselt víz biztosítja azt, hogy minden szennyeződés, lerakódás eltávolítható legyen. Általában 100-120 bar nyomással üzemel egy ilyen készülék háztartási körülmények között, melynek segítségével percenként akár 100 liter víz is a rendszerbe juttatható. A nyomásnak hála bármilyen dugulásnak véget lehet vetni. Ami azonban nagyon fontos, az a hozzáértés. Kizárólag szakemberre érdemes bízni az ilyen munkálatot, hiszen az eszköz helytelen használat esetén akár sérüléseket is okozhat.

Sokoldalú felhasználhatóság az átjárható lefolyók szolgálatában

A WOMA technológia egyaránt alkalmazható a házon belüli dugulások esetén, de az utcai hálózatoknál is szerephez juthat. Legyen szó akár a konyha, a fürdőszobai lefolyó, a toalett, akár a kerti részek dugulásának elhárításáról, a készülék biztos eredménnyel bevethető. A nagy átmérővel rendelkező csatornarendszerek esetén kifejezetten hasznos lehet e módszer használata. A makacs dugulásokkal, gyökérbenövésekkel, valamint olyan lerakódásokkal is elbánik, mint az iszap, vagy a zsír. Ez utóbbi bármely háztartásban előfordulhat és valahol természetes folyamatként is tartható számon a rendszer elzsírosodása. A speciális fejekkel használható eszköz minden esetben beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Mivel azonban kizárólag szakember használatára javasolt, ezért ha a duguláselhárítás Vereb területén válik aktuálissá, akkor mindenképpen javasolt profit hívni a dugulások hatékony megszüntetéséhez.