Duguláselhárítás Tordas: 5 probléma, amihez nélkülözhetetlen a szakember

Duguláselhárítás Tordas: 5 probléma, amihez nélkülözhetetlen a szakember

Dugulás jeleit észleled? Visszatér a probléma, és hiába öntözöd a lefolyóba a vegyi anyagokat, a helyzet csak nem javul? A szaniterek optimális működése nélkül sajnos az ingatlan használata is lehetetlenné válik. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy mihamarabb sor kerüljön a probléma megoldására. A duguláselhárítás Tordas területén is gyorsan elérhető, s vannak esetek, amikor nem éri meg a házilagos javítással túl sokáig próbálkozni.

1. Visszatérő dugulások

A háziasszonyok által választott pumpálás és vegyi anyagok sokszor időszakosan megoldják a dugulást, de az hamar visszatérhet. Ilyenkor tulajdonképpen érdemi eredményt nem sikerült elérni, és szükségessé válhat a szakember munkája. A kamerás cső-és csatornavizsgálattal, valamint a profi csőgörénnyel újra átjárhatóvá tehető a lefolyó.

2. Makacs dugulások

A túl nagy mennyiségben használt mosópor, a habzó alapanyagok mind képesek arra, hogy a rendszer természetes elzsírosodási folyamatával együtt már alapot képezzenek a dugulásnak. Ebbe érkeznek bele a hajszálak, a szőrszálak, az ételmaradékok és a lehúzott darabos szennyeződések, s máris kialakult a makacs dugulás. Vannak esetek, amikor használjunk bármilyen vegyi anyagot is, mégsem sikerül a dugulás végére járni. Ilyenkor a profi duguláselhárítás Budapest ingatlanjaiban is megoldást kínál.

3. Toalettből visszafolyó szennyvíz

Kevesen tudják, de a dugulások és a visszafelé folyó szennyvíz oka a kertben is lehet. Ennek tipikus példája a gyökérbenövés. Ez nem jelent se többet, se kevesebbet, mint amit a szó takar. A nagyobb növények, fák gyökerei szétfeszítik a földben fekvő gyökereket, s innentől kezdve esőzések után elindul a szennyvíz a lakás felé. Talán magyarázni sem kell, ez a toalett esetében mennyi gondot okozhat. A duguláselhárítás Tordas területén is rendelkezésre áll akár sürgősségi jelleggel is.

4. Nedves foltok a falon

Sokan attól tartanak, hogy a duguláselhárítás Tordas ingatlanjaiban csak bontás útján javítható. Míg a makacs dugulásoktól megszabadulhatsz akár félóra alatt szakember segítségével, addig a csőtörés nem úszható meg ilyen gyorsan. A falon megjelenő nedves foltok arra utalhatnak, hogy valahol repedés vagy törés van. Ilyenkor ne próbálkozz házilag, inkább fordulj azonnal szakemberhez!

5. Elfolyó víz

Szintén a csőtörés jele lehet az, ha túl sok vízdíjat fizetsz, és fogyasztásod nem indokolja azt. Az elfolyó víz rengeteg plusz költséggel járhat, ezért nedves falrészek esetén azonnal zárd el a vizet, és hívj szakembert.