Nyomvonal meghatározás profi eszközökkel

Problémát okoznak az otthonához tartozó rendszerek? Már egy képet sem mer felfúrni a falra, mert attól tart, eltalál egy vezetéket? A helyzetet sokan ismerjük, mint ahogyan a dugulások és a csatorna bekötések által generált nehézségeket is. Használt ingatlan vásárlásakor érdemes akár preventív jelleggel is érdemes feltérképezni a nyomvonalat, a csatorna és a kábel haladási útját, hiszen ezek a laikus számára rejtettek, és kockázati forrásként vannak jelen.

Hívás most

Mielőtt felásná a telket, kárt tenne a burkolatokban és plusz költségekbe verné magát, bízza inkább a nyomvonal meghatározás feladatát hozzáértő szakemberre, profi eszközökkel a helyszínre érkezve. A csőhálózat és a nyomvonal keresés számunkra nem jelent gondot. Speciális berendezésünkkel a műanyag, beton, fémcső, fém feltérképezése éppen úgy lehetséges, mint a feszültség alatti vagy feszültségmentesített kábel hibahelyének felismerése. 

Tudta, hogy akár 10 cm-es pontossággal megadható a hiba helye? Garanciával vállaljuk a nyomvonal meghatározását. A pontos hely és a mélység egyaránt bemérhető professzionális ipari készülékünknek köszönhetően. Több éves szakmai tapasztalattal szolgáljuk az ingatlantulajdonsok igényeit a nyomvonal meghatározás területén. 

Sokan maguk igyekeznek elvégezni a ház körül felmerülő feladatokat. A hibás csatorna javítása egyszerűbb lesz, ha pontosan tudja, hol és milyen mélységben kell ásnia. Hasonló a helyzet a csatornabekötés, az utcai rákötés elvégzésekor is. Vége a felesleges ásásnak és a belső terekben levő vezetékek, csövek keresgélésének! 

Forduljon hozzánk bizalommal! 

Csővezeték, csatorna és kábel keresésére alkalmas detektor – Ezzel dolgozunk!

Az Európában és hazánkban is ismert C. Scope Cable Avoidance Tool XD egy angol gyártmány. Alapvetően háromféle keresési móddal rendelkezik, ezeket vetjük mi be az otthonához tartozó rendszerek jobb megismeréséhez. 

A használat során Power módban az eltemetett elektromos kábelek és áramjárta kábelek deríthetők fel. A Radio mód azokat a jeleket ismeri fel, amelyek fém csöveken, kábeleken jelentkeznek. A Generator mód kifejezetten fém csövek, kábelek, valamint a nem-fémes csövek irányának meghatározására szolgál, sőt, a cső mélysége is megállapítható segítségével. 

Felejtse el a vaktában lövöldözést, és végezze a felújítási, korszerűsítési munkálatokat tisztán látva, a tényleges csövek, vezetékek, kábelek pontos helyének ismeretében! Szakembereink és professzionális eszközeink állnak rendelkezésére. 

Hívjon bizalommal!
nyomvonal meghatározás